Chillihotfashion

Uniswaps, Bitcoin Wraps och 20 Crypto-skämt

admin, · Categories: Bitcoin

Det är inte förvånande att de senaste sju dagarna har visat oss att Bitcoinvalar aktivt ackumulerar BTC under hela 2020, och MicroStrategys VD fördubblades på företagets bitcoin-insats eftersom ” biljoner smälter i statskassor.

”Stora kryptobörser Kraken har fått en bankcharter , medan Kiss-stjärnan Gene Simmons medgav att han var gjord för att älska BTC

Samtidigt har tillsynsmyndigheter som Financial Action Task Force (FAFT) letat efter krypto ” röda flaggor ” för att identifiera kriminellt beteende, medan venezuelanska kryptoanvändare blev alltmer oroliga för begränsade handelsalternativ , även om Bitcoin Billionaire sa att de inte skulle lämna landet . I Europa lovade tillsynsmyndigheterna en ny “ våg av regleringsskyldigheter ” för lokala kryptospelare, medan monero (XMR) gick upp på grund av stora efterlevnadsnyheter .

På tal om altcoins ökade Ethereum-avgifterna igen när Uniswaps UNI-token gick live , medan Coinbase Pro införde en uttagsavgift

Trots den senaste försäljningen av DeFi-token har det totala värdet i DeFi fortsatt att stiga , och KuCoin erbjöd tusentals Aaves LEND-innehavare en överraskning . Sist men inte minst, om du är intresserad av hur du tjänar kryptoinkomster på Uniswap, kan du lära dig mer om det efter vår nya serie ” DeFi Unlocked” .

Slutligen kan vi sammanfatta förra veckan via ett universellt språk – memes.