Chillihotfashion

Kirobo lancerer ny funktion til at tillade reversible Bitcoin-transaktioner

admin, · Kategorien: Blockchain

Bitcoin har gennem årene fået en masse kritik for sin transaktionsmetode. En af de mindre fremtrædende er imidlertid, at brugere ikke kan vende transaktioner, når de behandler dem.

En af de mange advarsler, som nye Bitcoin-brugere får, er, at de bliver nødt til at kontrollere de tegnebogadresser, de sender Bitcoin to gange, før de gennemfører transaktioner. En israelsk startup arbejder imidlertid på at finde en løsning på problemet.

Nyt logisk lag vil mindske menneskelige fejl

Tidligere i dag, Kirobo, en to-årig opstart fra den mellemøstlige land, annoncerede , at det havde fundet et middel til at tackle menneskelige fejl i krypto-transaktioner. Dens løsning er at opfinde en „Retrievable Transfer“ -funktion, der giver Bitcoin Era afsendere mulighed for at annullere transaktioner, som de sender til den forkerte adresse.

Virksomheden citerede en undersøgelse fra Fio Foundation, som viste, at 55 procent af kryptobrugere på et eller andet tidspunkt har oplevet menneskelige fejl, mens de afsluttede deres digitale aktiver. Som undersøgelsen viste, rapporterede yderligere 18 procent, at de havde mistet penge på grund af fejlene.

Med den nye funktion håber Kirobo på at gøre det muligt for folk at gøre lettere blockchain-transaktioner. Virksomhedens administrerende direktør Asaf Naim forklarede, at deres mål er at gøre kryptoverførsler så sikre, nøjagtige og sikre som traditionelle online banktransaktioner. Virksomhedens logiklag vil primært sende en unik transaktionskode, som modtageren skal indtaste for at få midlerne.

”Indtil den rigtige kode er leveret af modtageren, kan afsenderen hente midlerne til enhver tid […] Kirobo har ikke brugerens private nøgle og har overhovedet ingen adgang til midlerne eller deres destination: adgangskoden styrer simpelthen, om overførsel er afsluttet eller ej, ”forklarede virksomheden i en pressemeddelelse sendt til nyhedsmedier.

Platformen fik allerede støtte fra den israelske innovationsmyndighed, den regeringsarm, der fremmer industriel forskning og udvikling. Det hævdede også, at dens platform var blevet revideret af Scorpiones Group, et af Israels mest berømte cybersikkerhedsfirmaer.

Crypto bliver lettere, mere tilgængeligt

Kirobos genfindelige overførselsfunktion er nu tilgængelig på alle Ledger-kryptobøger. Det fungerer kun til Bitcoin-transaktioner, og det vil være gratis for transaktioner på op til $ 1.000. Initiativet er ret interessant. Brugervenlighed er et område, hvor Bitcoin bliver nødt til at blive bedre, hvis den håber at nå mainstream-vedtagelse, og dette er en interessant måde at få det til.

Brugere selv vil også være i stand til at stole mere på cryptocurrencies og blive mere åbne for ideen om at bruge dem til transaktioner. Funktionen er den seneste i de mange produkter, der sigter mod at gøre cryptocurrencies mere attraktiv for hverdagens brugere. Tidligere denne måned meddelte tegnebogsprogrammet Freewallet, at det havde samarbejdet med Changelly for at lancere en funktion, der vil hjælpe med til at fremskynde kryptotransaktioner.

Bortset fra de tidsbesparelser, som funktionen har, påpegede Freewallet, at teknologien vil gøre kryptotransaktioner langt billigere. Det faktum, at overførsler foregår off-chain betyder også, at brugerne vil nyde optimale anonymitetsfunktioner.