Chillihotfashion

Intervju: Utvikling av Bitcoin med John Newbery

admin, · Categories: Börsengang

Utvikling av Bitcoin m / John Newbery – Bitcoin Magazine Podcast
Lytt til denne episoden:

I denne helt spesielle episoden av “Bitcoin Magazine Podcast” satte Christian Keroles seg ned med Bitcoin Core-bidragsyter John Newbery for å diskutere Newberys nye Bitcoin-utviklingsinitiativ, Brink.dev.

Brink prøver å bli en 501 (c) (3) ideell organisasjon i USA som gjør det mulig for amerikanere å donere til Bitcoin-utvikling på en skattemessig fordelaktig måte. Brink vil skrive tilskudd til Bitcoin-prosjekter, samt trene lovende Bitcoin-utviklere i stipendprogrammet.

Keroles vendte deretter samtalen til det større bildet av Bitcoin-utviklingen. Newbery diskuterte forskjellen i å utvikle Bitcoin i et bjørnemarked versus et oksemarked, hvordan Bitcoin Era-utviklingsprosessen ser ut og hvordan en distribuert gruppe interessenter kan sørge for at utviklere jobber med de viktigste tingene i protokollen.

Ta en titt på videoveiledningen vår om Unchained Capital’s Caravan-verktøy for å bruke multisig bitcoin lommebok sikkerhet.
Lommebøker

Video: Hvordan lage en multisig lommebok med campingvogn av ukjent kapital
Til slutt diskuterte Keroles og Newbery Taproot og hvordan det viser at Bitcoin-samfunnet har forbedret koordineringen. De diskuterte også begrepet ossifikasjon i Bitcoin-protokollen og hvordan utviklere tenker på Bitcoins kode.

Ytterligere diskuterte emner inkluderte: