Chillihotfashion

Ethereum for å lansere Berlin-oppgradering med 4 EIP-er

admin, · Categories: Bitcoin

Mainnet-lanseringen, som forventes å finne sted 14. april, inkluderer fire Ethereum Improvement Protocols.

Etter måneder med planlegging har Ethereum-samfunnet lagt ut en tidslinje for den kommende Berlin-oppgraderingen, og markerer en viktig milepæl i utviklingsplanen.

Berlin er planlagt å gå live på Ethereum-nettet ved blokk 12 244 000, eller 14. april, Tim Beiko

Ethereum node-operatører rådes til å oppgradere til en Berlin-kompatibel versjon så snart som mulig for de tre testnettene og før 7. april for mainnet. Beiko forklarte:

“Ethereum-nodeoperatører bør oppgradere nodene sine før gaffelblokken på nettverkene de vil delta i. På grunn av blokkering av tidsvariabilitet anbefales det å oppdatere flere dager før forventet dato.”
Børser, lommeboktjenesteleverandører og Ether ( ETH ) tokenholdere er ikke pålagt å gjøre noe for å imøtekomme oppgraderingen.

Totalt fire Ethereum Improvement Protocols, eller EIPs, vil bli implementert via Berlin. De inkluderer:

EIP-2565, som senker kostnadene for forhåndskompilering av ModExp
EIP-2929, som øker visse gasskostnader
EIP-2718, som introduserer en ny transaksjonstype
EIP-2930, som inkluderer en transaksjonstype med valgfrie tilgangslister.

Berlin følger oppgraderingene av Istanbul og Muir-breen, som fant sted i henholdsvis desember 2019 og januar 2020. Den nåværende oppgraderingen ble oppkalt etter Devcon 0, som fant sted i Berlin. Ethereums neste planlagte oppgradering vil hete London, der Devcon 1 skjedde.

Ethereum kjører fremdeles fremdriften i Ethereum 2.0-lanseringen i desember 2020 . Eth2 starter en flerårig oppgradering av blockchain-nettverket når den prøver å overgå fra sin eksisterende bevis for arbeidskraft til en proof-of-stake-modell .

ETH-prisen steg 6,5% mandag til $ 1,767. Til nåværende verdier har Ethereum en samlet markedsverdi på 201 milliarder dollar.